Аччиқ маҳсулотлар

AvatarAli soʻradi

Ассалому алайкум. Мен хозирда Бирлашган Араб Амирлигада ишлайман, компаниямизнинг деярли 90 фоиз ишчиси Ҳиндистон ва Покистондан биласиз. Уларнинг деярли барча овқатлари аччиқ бўлади шунинг учун бу ерда аччиқ овқатлар кўп таёрланади. Мен ҳам аччиқ овқатларга ўрганиб қолдим ва бу менга ёқмоқда. Ҳар куни 3 маҳал аччиқ овқатлар ейман. Бу қанчалик зиён ва қанчалик фойда? Жавоб учун раҳмат

Telegram kanalimizga qoʻshiling! Kanalimiz manzili: https://t.me/joinchat/AAAAAEOJEaWcMt3jyMV4eQ
loading...
1 ta javob

Ваалейкум ассалом. Шуни доимо назарда тутингки, уларда (хиндистонлик ва покистонликларда) аччик овкат азаллардан еб келинган, шунинг учун уларни организми генетикаси аччик овкатларга урганиб булган. Бизнинг ахолида эса унчалик эмас. Шунинг учун, аччик овкатларни ейиш хар хил асоратларга олиб келиши мумкин – гастрит, яра касаллиги, саратон касаллиги. Шунинг учун, ортикча аччик махсулотлардан эхтиет булганингиз яхширок.